0172-602426 sales@wilux.nl

Over Wilux

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw opdracht van A tot Z begeleiden.  Vanaf de tekentafel tot aan de oplevering bent u gegarandeerd van top kwaliteit!  Door de constante kwaliteitsbewaking, een professioneel verkoop – en  montageteam, leveren wij design van een hoog niveau tegen scherpe prijzen.

Ons team

Met ons eigen inmeet en montageteam hebben wij expertise in huis die ons product door en door kennen en u van een goed advies kunnen voorzien. Zij stellen alles in het werk om bij u maatwerk te leveren tot op de millimeter nauwkeurig! Maar daar houd hun expertise niet bij op, zij kijken verder dan alleen de badkamer maar ook of de opstelling bijvoorbeeld door de deur past, via de trap omhoog kan en of dat er eventueel andere mogelijke obstakels zijn die dit kunnen bemoeilijken.

Waarom laten inmeten?

U kiest voor een product op maat en wat is er nu mooier, dan dat deze ook echt 100% tot op de millimeter op maat is? Juist….niets! Ons inmeet team komt bij u thuis, om samen met u naar perfectie te streven. Zij houden rekening met schuine zijden, afschot van de vloer, welk beslag het beste gebruikt kan worden en natuurlijk met uw wensen tot betrekking op de kleur van het glas en het beslag.

U bent na het inmeten door ons team verzekerd dat uw opstelling volledig naar uw wens is, 100% op maat is en op de juiste bestemming geplaatst kan worden.

Waarom laten monteren?

Een maatwerk douchewand komt het beste tot zijn recht als deze professioneel en met kennis gemonteerd wordt. De montage is een secuur werk en vereist ervaring, inzicht en voorzichtigheid. Ook gehard glas blijft glas en kan dus breken als er iets in de handelingen fout gaat. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren bij de montage door ons team, dan krijgt u natuurlijk kosteloos een nieuw glaspaneel welke uiteraard ook gemonteerd zal worden door ons team. Bijkomend voordeel bij montage is dat uw douche kosteloos bij u thuis geleverd wordt, want ons montageteam neemt deze uiteraard zelf mee.